"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Fogszabályozási mini-implantátumok vagy más néven mini-csavarok

Akkor használjuk őket, amikor fogakat úgy szeretnénk mozgatni, hogy más fogelmozdulási mellékhatások ne jöjjenek létre, vagy olyankor, amikor adott fogelmozdítás csak magával a fix fogszabályozó készülékkel nem lehetséges. Sok esetben az állcsontműtét elkerülhető alkalmazásukkal.

Röntgenen vagy CT-n történő helymeghatározás után a szükséges helyre a fogak közé, a csontba kerül. A beavatkozásban csak az érzéstelenítés a kellemetlen, amely után az ínyen keresztül, vágás és fúrás nélkül kerül becsavarásra a mini-implantátum. A megszokás általában 1-2 napot igényel. Természetesen csak addig marad a szájban, ameddig szükség van rá, ezután eltávolításra kerül, tehát a kezelésnek csak egy bizonyos részében használjuk őket. Nagyon fontos a tökéletes tisztántartásuk, mert ha a szájhigiénia nem megfelelő és akár minimális ínygyulladás alakul ki körülöttük, elveszítik stabilitásukat és el kell távolítani őket, majd rövid gyógyulási idő után újat helyezünk be.

A mini-csavarok segítségével például lehetőség van foghiányok eltüntetésére más fognak a hiányzó fog helyére történő mozgatásával, így a fogpótlás végérvényesen elkerülhető. Nyitott harapás zárása lehetséges foghúzás nélkül alkalmazásukkal, illetve akár az egész felső vagy alsó fogsor is mozgatható előre vagy hátra és így elkerülhető az állcsontműtét .

Rendelőnkben sokéves tapasztalattal, rutinszerűen használjuk a legfejlettebb VectorTAS mini-csavar rendszert.